About:

Design & Berries is a personal blog where I share my work and passion. I am an Interior Designer with interest in crafts and design. I hope you enjoy your stay here, and if you like what you see dont forget to share it with your friends...

read more

search

Memento Mori 2.0 | Jewellery Set


posted on
December 23rd, 2013
written by
Kristina
category
Jewellery, Sets
comments
0 comments

Memento Mori 2.0 е новогодишно продолжение на колекцијата есен/зима ‘13/’14 на Ирина Тошева. За ова продолжение имавме шанса да ја надополниме колекцијата со парчиња накит кои ќе гарантираат траен впечаток. Немавме никакво ограничување и работевме со комплетно одврзени раце. Прекрасно е да се работи со луѓе кои толку многу веруваат во вас… Ирина парчињата накит ги виде еден ден пред фотографирањето на едиторијалот. Thank you so much for your trust Irina ^_^

Едиториалот се работеше со многу краток рок меѓутоа со една неверојатна група на луѓе, сите посебни и магични на свој начин. Се надеваме ќе уживате во она што го сработивме.

облекa: Irina Tosheva
накит: Design and berries. 
шминка: Nebojsha Peshevski
фризура: Studio Allure
модел: LumIja KamiLija
фотограф: Erina Bogoeva

This collection is now available online at Bastet Noir  ^_^

 

Memento Mori Girl Dome Ring

Girl Dome Ring Glitter

Girl Memento Mori New Year Style

Man Hand Girl Scull Earrings Cuff

Memento Mori Design And Berries

Memento Mori Design And Berries

Memento Mori Design And Berries

Memento Mori Design And Berries

Memento Mori Girl Necklace

Girl Scull Necklace

Girl Amazing Make Up Necklace Scull Glitter

Girl Amazing Make Up Necklace Scull Glitter

Girl Amazing Make Up Necklace Scull Glitter

Girl Scull Coller Jewelry

Recent Posts

Categories

……………………………………….


Leave a Reply