About:

Design & Berries is a personal blog where I share my work and passion. I am an Interior Designer with interest in crafts and design. I hope you enjoy your stay here, and if you like what you see dont forget to share it with your friends...

read more

search

Design & berries и ИринаТошева во поддршка на Movember Macedonia.


posted on
November 15th, 2014
written by
Kristina
category
Jewellery, movember
comments
0 comments

Зошто?
Веруваме дека со овој креативен проект може да овозможиме поддршка на Movember Macedonia. Сите волонтиравме. Тимот е составен од: облека и модни додатоци design & berries и ИринаТошева, шминка Виктор Мирчевски, фотограф Владимир Видановски, модели Бисера и Бојана Илијоски.

Како?
Изработивме интересна фотосесија и производи инспирирани од Movember. Собраните средства од продажбата на производите ќе бидат донирани на Movember Macedonia и movember.com

Како да учествувам?
Во наредните неколку денови следете ги фан страниците на design & berries и ИринаТошева. Ни значи вашата поддршка, споделување и коментари.

Што добивам?
Обезбедени се вредни награди поврзани со машкото здравје.

Како до наградата?
Секоја фотографија ќе има едноставни инструкции. Следете ги ;)

Како да ја подигнам?
Наградите ќе може да се подигнат во Ателјето на Ирина Тошева, со претходно закажан термин на 077 515 352.

Како до мо-производот?
Донаторските производи ќе може да се порачаат од фан страните, да се купат директно во Ателјето на Ирина Тошева и големиот Movember настан на 26ти ноември. Слободно контактирајте не. Количините се ограничени. Побрзајте.

 

movember-girl-ring-mustache-quote

sweet-girl-movember-ring

designandberreis-movember-quote-girl mustache-hair

girls-friends-smile-cute-hair-laugh

happy-girl-movember-mustache-jump

irinatosheva-mustache-girls

movember-girl-mustache-irinatosheva

blue-mustache-ring-neon-movember

movember-badge-orange-neon-polimer-clay

badge-movember-rink-neon-mustache

badge-blue-pink-darkglow-mustache-fimo

movember-necklace-orange-blue-fimo

Small Ring Night Glow Mustache - Fimo

small-ring-night-glow-mustache-in-dark

Recent Posts

Categories

……………………………………….


Leave a Reply